Ijazah Sarjana Muda Pendidikan (Pendidikan Awal Kanak-Kanak) (Kepujian)

IJAZAH SARJANA MUDA PENDIDIKAN (PENDIDIKAN AWAL KANAK-KANAK) (KEPUJIAN)

Kod MOHE/MQA: (R/141/6/0042)05/20(A10949)
Tahap Pengajian: Ijazah Sarjana Muda
Fakulti: Fakulti Pendidikan & Kemanusiaan
Tempoh Pengajian: 3 Tahun
Pengambilan: Mac, Julai, November

Program ini direka khas untuk mereka yang berhasrat menjadi pendidik kanak-kanak, dilengkapi dengan pengetahuan profesional, kemahiran, dan idea inovatif untuk memikat dan memberi inspirasi kepada minda muda. Program kami mempunyai ciri-ciri unik untuk meningkatkan kelayakan anda sebagai pendidik dan membekalkan anda dengan kemahiran komunikasi dan analitik yang selaras dengan industri, yang sangat diperlukan dalam industri ini. Program ini menyediakan peluang untuk anda memperoleh kelayakan yang akan memberi nilai praktikal dan relevan dengan usaha masa depan anda. Setiap kursus direka khas untuk memberi peluang kepada anda untuk membangunkan pendekatan ilmiah dalam pendidikan awal kanak-kanak dan kepakaran yang diperlukan untuk bekerja dengan kanak-kanak prasekolah.